Pályázatok


KECZÁN ÉS TÁRSA Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Kedvezményezett neve, címe:                      KECZÁN ÉS TÁRSA Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

4254 Nyíradony, Honvéd u 86.

Projekt címe:                                                     Felépítménygyártáshoz kapcsolódó beruházás a Keczán és társa Kft-nél

Szerződött támogatás összege:                    116 673 142 Ft

A támogatás mértéke:                                    50 %

A projekt tartalma:                                                      

 

A projekt keretében a KECZÁN ÉS TÁRSA Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság TEÁOR 2910’08 Közúti gépjármű gyártás tevékenységhez kapcsolódó kapacitás bővítés és technológiai fejlesztése valósult meg. Ez magasabb minőségű termékek előállítást, valamint a beszerzett eszközöknek köszönhetően a felépítmény gyártás hatékonyságának növelését is eredményezte. A gyártási tevékenység bővítéséhez műhelycsarnok építése is társult, egy 388,49 m2-es területű épület megvalósításával. Ez elegendő az eszközök technológiai sorba rendezéséhez, a hatékony gyártási folyamat megvalósításához. A vállalkozási folyamatok rendszerbe foglalásához, a tevékenységhez kapcsolódó adatok és információk komplex kezeléséhez Modupro vállalatirányítási rendszert vezettünk be. A berendezések villamos energia-fogyasztásának biztosításához 40 kWp csúcsteljesítményű napelemes rendszer telepítése történ meg, mellyel jelentősen csökkennek fajlagos költségeink.

 

Beszerzett eszközök:

38 db Tartó és rögzítő szerelvények, napkövető rendszer

1db Ipari festőkabin WLD 20000 OEM

1 db BKF Car Wash 2 állásos mosóberendezés

1 db Wallmek univerzális műhelyprés

1 db COMEC TD 302 Féktárcsa szabályzó

1 db Mérő óra előtti villamos szerelvények

2 db Fronius Symo 20.0-3 M inverter

1 db GYS POWERDUCTION 160L Indukciós hevítő

152 db 285W Q-Cells Q.PLUS-G4.3 285 W poly napelem modul

1 db JOHN BEAN JPD 4520 FA holtjáték vizsgáló

1 db Mouvex PSM kompresszor próbapad

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:       2020.08.06.

A projekt azonosító száma:                             GINOP-1.2.1-16-2017-00623

 


 

Gyakornokok foglalkoztatása a Keczán és Társa Kft-nél.

Kedvezményezett neve, címe:
KECZÁN ÉS TÁRSA Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 4254 Nyíradony, Honvéd u. 86.

Projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása a Keczán és Társa Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 4 935 346 Ft
A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalma:

A projekt tartalma: A projekt célja 2 fő gyakornok foglalkoztatása, a pályakezdők vállalkozásunknál való első munkatapasztalat megszerzésének biztosítására. A Kft-nél való beilleszkedés és a munka koordinálását, felügyeletétét a kijelölt vállalati kapcsolattartó irányítja. A gyakornokok foglalkoztatásával kapcsolatban felmerülő adminisztrációs költségek (dokumentációs, irattárazási, postaköltség, adminisztrációs költségek), valamint a kötelezően előírt nyilvánosság biztosítását terveztük. A gyakornokok foglalkoztatásának munkahelyi feltételeit tárgyi eszközök beszerzésével biztosítjuk a projekt teljes megvalósítási és fenntartási ideje alatt.

A Kft. fejlesztendő tevékenysége a TEÁOR 4520'08 Gépjárműjavítás, -karbantartás, melyhez kapcsolódóan az új munkahelyek kialakításához feltétlenül szükséges a munkavédelmi ruházat és a munkavégzéshez alkalmazható eszközök beszerzése.

A 2 fő gyakornok munkájához szükséges:

 • 1 db OPTIMO2 programozó egység,
 • 1 db DSRC teszter,
 • 2 db Milwaukee sarokcsiszoló,
 • 1 db adapter kábel,
 • 1 db diagnosztikai adapterkábel.

A beszerzett korszerű eszközök segítségével megtanulják a gépjármű szervizeléshez kapcsolódó hibafeltárásokat, hatékonyan elvégezhető munkafolyamatokat. A biztonságos munkavégzéshez 1 csomag munkaruha beszerzése szükséges.

A projekt hozzájárul a gyakornokok szakmai gyakorlati ismereteinek növeléséhez, a megszerzett munkatapasztalattal javulnak munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk. Az ágazatban tapasztalható munkaerőhiány miatt a gyakornokokkal hosszú távon számolunk. Az általunk foglalkoztatott gyakornokok korszerű körülmények között szereznek munkatapasztalatot, hozzáértő szakmai támogatás mellett sajátítják el a szakmai fogásokat.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.03.19.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04145
  

Technológiai innováció adaptálása a Keczán és Társa Kft-nél.

Kedvezményezett neve, címe:
KECZÁN ÉS TÁRSA Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4254 Nyíradony, Honvéd u. 86.

Projekt címe: Technológiai innováció adaptálása a Keczán és Társa Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 28 738 540 Ft
A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalma:
A projekt megvalósításával, az adaptív innováció révén vállalkozásunk az alvázjavítást új módon közelítette meg, hatékony eszközök segítségével kifejlesztette a gyorsabb, pontosabb, nagyszilárdságú alvázkeretek egyengetésére az alvázjavító szolgáltatását. A projekt keretein belül új tevékenységünkhöz az alábbi gépei kerülnek beszerzésre:

 • 1 db Tehergépjármű alváz és felépítmény javító Blackhawk HD KOREK húzórendszer
 • 1 db SZTV TestLine fékpad
 • 1 db Wulkan 4x4 HP kerékmosó
 • 1 db Lemez megmunkáló CNC koordináta asztal

A tehergépjármű alváz és felépítmény javítása a Blackhawk HD KOREK húzórendszer segítségével hatékonyan és pontosan kifejlesztett szolgáltatás. A 3 szintű húzókerettel, a 2 db robosztus húzótoronnyal, a láncokkal és a csipeszekkel gyorsan és szakszerűen oldalirányú egyengetésekkel a deformitásokat javítottuk. A hidraulikus bakokkal pedig a karosszéria húzását és nyomását is elvégeztük. A menetbiztonság alapját képezi a gépjármű fékrendszere, melynek szakszerű, pontos és biztonságos ellenőrzése kizárólag prémium minőségű, 13 tonnás terhelést is tűrő SZTV TestLine fékpaddal lehetséges.

A tevékenység során a komplex szolgáltatás saját teljesítésben történő ellátásához Lemez megmunkáló CNC koordináta asztal beszerzése vált szükségessé, melyet a fémlemezek megmunkálásához használtunk. A sárral és olajjal szennyezett felületek tisztítását vízzel és műanyag granulátummal működő Wulkan 4x4 HP mosóberendezés használatával teszteltük. Környezetbarát és magas hőmérsékletű víz kombinációját alkalmazva keressük a legoptimálisabb arányt, hogy hatékonyan, gyorsan, víztakarékosan és környezetkímélő módon, a legtisztább eredményt kaptuk a kerekek tisztításánál.

A megbízói igények magas szintű és hatékony innovációs technológia adaptálásával pontosabb, precízebb eredményt értünk el gépjármű szervizelési tevékenységünk során. Meglévő, szakképzett csapatunk segítségével vállalkozásunk a technológiai innovációt adaptálva tudta kifejleszteni új szolgáltatásait.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.09.13
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02565

  

Új gyártási tevékenység elindításához szükséges eszközök beszerzése a Keczán és Társa Kft-nél.

Kedvezményezett neve, címe:
KECZÁN ÉS TÁRSA Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4254 Nyíradony, Honvéd u. 86.

Projekt címe: Új gyártási tevékenység elindításához szükséges eszközök beszerzése a Keczán és Társa Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 34 306 811 Ft
A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalma:
Cégünk jelen projekt megvalósításával közúti gépjárműgyártáshoz kapcsolódó kapacitásbővítő beruházást hajt végre. A bevezetni kívánt új tevékenységekkel jelenlegi megrendelőinktől szélesebb ügyfélkör igényeit is ki tudjuk majd elégíteni azzal, hogy magasabb szintű technológia használatával új szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek, amelynek köszönhetően termelési-szolgáltatási hozzáadott-érték növekedést érünk el. Az általunk beszerezni kívánt eszközök segítségével olyan jellegű fejlesztést kívánunk megvalósítani, amellyel teherautók és közúti gépjárművek felépítményei gyártása területén kimagasló eredményeket érhetünk el.

A projekt keretein belül új tevékenységünkhöz az alábbi gépei kerülnek beszerzésre:

 • 1 db csavarkompresszor
 • 2 db aknaperem emelő
 • 1 db gumis emelőgép
 • 2 db kétoszlopos emelő
 • 2 db emelővillás targonca
 • 1 db karosszériahúzató pad
 • 1 db szalagfűrész
 • 1 db levegős kézi fúrógép
 • 1 db teher gumiszerelőgép
 • 1 db automata kerékszerelő
 • 1 db automata gumiszerelő
 • 1 db áramfejlesztő
 • 1 db bevont elektródás hegesztő inverter
 • 1 db fogyóelektródás inverter hegesztőgép
 • 1 db CO hegesztő gép
 • 1 db plazmavágó
 • 1 db AVI hegesztőgép
 • 1 db fogyóelektródás vízhűtéses hegesztőgép
 • 1 db monitoros centírozó gép
 • 1 db teher futómű állító szett
 • 1 db futómű állító gép
 • 1 db teher centírozó gép

A Keczán és Társa Kft. fontosnak tartja a folyamatos fejlődést és a tevékenységeik bővítését. A projekt megvalósítása az üzleti eredményeink növelését segíti majd elő, hiszen a kibővített szolgáltatási körrel és egy új üzleti stratégia összeállításával vállalkozásunkat és tevékenységi körünket fejlesztve átgondolt lépések sorozatát tudjuk majd meglépni, ami üzleti eredményünk növelését jelzi előre.
A támogatás eredményeként beszerzésre kerülő berendezések nagy segítséget jelentenek a Kft. gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítésében, a munkahelyek megtartásában, illetve a területi különbségek csökkentésében, a térségi felzárkóztatásában és a helyi gazdaság megerősítésében, biztosítva ezzel a vállalkozás zavartalan és a szakszerű működést versenyképességük növelését.
A beruházás megvalósításának eredményeként a Keczán és Társa Kft elősegíti a földrajzi és gazdasági szempontból is meghatározható különbségek csökkenését, hozzájárul a térségi felzárkóztatásához és a helyi gazdaság megerősítéséhez, biztosítva ezzel a vállalkozás zavartalan és a szakszerű működést. További előnyöket jelent a vállalkozás folyamatos technológiai korszerűsítése mellett az alkalmazottak tudásának folyamatos bővítése, és az új módszerek bevezetése, amelyek hozzájárulnak a folyamataink javulásához és megújulási képességünk fejlesztéséhez.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.09.13
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-01481Főoldal